Se her hvor søndagsturene kører hen..

 

 

Vi kører søndagsture i sæsonen fra Shell-tanken på Frederikssundsvej 175 i Stenløse. Der er afgang her fra kl.11.  OBS; visse ture har tidligere starttidspunkt!! Turene ender enten igen på tanken eller ud på destinationen når vi kører de "lange" ture - det vil være annonceret herunder for den pågældene tur/dag.
Der køres ad de små veje og der holdes pause ca. når vi har kørt ca en time. Og vi forsøger at finde et sted med toilet. Der køres 4-5 timer og på de lange ture sluttes der ude på destination - dog følges vi altid til en motorvej så folk evt. kan dreje fra her.

OBS! Du SKAL være bekendt med vores kørereglement inden du kører med os - dette ser du under "Kørereglement".
Nærmere info om turene her under efterhånden som vi kører dem!

Den 25.4.
Årets første tur og traditionen tro kører vi til Munkholm Grillen.
Vi kører via Hvedsterup-Trællerup-Lejre-Kirke Hvalsø med pause-Kirke Eskildstrup-Maglesø-Vipperød og slut på Munkholm Grillen.  Turen er på 2timer og 15 min/97km
Turen hedder TankenMunken2020-1 på Tourstart.org
Vel Mødt

Den 2.5.
Vi kører til Gilleleje Havn via Slagslunde-Slangerup-Skævinge-Helsinge med pause, Vadshuse og Gilleleje Havn. Efter havnebesøget fortsætter vi  over Søborg, Græsted og rundt om Esrom Sø, Fredensborg med pause på Shell her efter Uvelse, Lynge, Ganløse og slut på Route 66 i Veksø. Turen er på 138km/3 timer fra start til slut i Veksø. Drop for en gangs skyld pølsen, burgeren og fritterne og besøg fiskebutikken og smag på deres friske fiskedeller, fiskefileter og måske deres suveræne krabbe/rejesalat.. HUSK en skive smurt rugbrød hjemmefra og gerne drikkevare som indtages på kajens bænke… Turen kan hentes på Tourstart.org og hedder: GillelejeHavn2021

Den 9.5.
Turen går til et af koldkrigens største museer; PanzerMuseum East ved Esholte lidt syd for Sorø. Museet er startet af en hobbyentusiast og har vokset sig stort i takt med at han har opkøbt alverdens militære østeuropæiske isenkram. Et mekka for store drenge med hang til krigsmaskiner.

Entre er 100,- for voksen og 50,- for børn. Der er en lille cafe men man er velkommen til at spise sin egen madpakke på stedets bænke.
Afgang fra tanken kl.11 og vi kører over Hove, Nybølle, Sengeløse, Tune og med pause på Shell i Osted.
Vi fortsætter via Ågerup, Benløse, Alsted, Lynge Eskildstrup og slut på museet i Esholte.

16.5.

OBS - PGA REGN - IGEN - UDSÆTTES TUREN TIL SØNDAG DEN 30.5.

Turen går til Rødvig på Stevns via Køge og et smut ind forbi Stevns Fyr.
Der køres ad hovedvej 6 til Roskilde og over Lejre, Dåstrup, Ejby, Åshøj og med en pause på Vordingborgvej hos Circle K. Videre ad Egøje, Vallø Slot, Hårlev, Stevns Fyr og slut i Rødvig Havn hvor turen slutter.
Turen er på 108 km/2 timer 28 min.

Hvis du vil følge den på Tourstart hedder den
Køge StevnsFyr Rødvig 1

Den 6.6. 

Vi besøger Burgerhjørnet med de voldsomme burgere og isvafler ved Ellinge Lyng via Munkholm og Havnsø hvor vi holder pauser.

Start fra tanken kl.11 og vi følger der efter hovedvej 6 over Risø til Roskilde og med pause på Munkholm Grillen. Vi fortsætter over Søstrup, Stigs Bjergby, Godthåb, Føllenslev og Havnsø hvor vi holder næste pause. Vi kører videre ad "Bjergene", Ordrup, Høve - med pause på "Udsigten" (91m o.h.) og til Burgerhjørnet ved Ellinge Lyng. Vi fortsætter ad de små veje gennem Holbæk til Munkholm hvor turen slutter. Turen hedder Burgerhjørnet2021-2 på Tourstart og er på 150 km/ca. 3 timer. Vel mødt..

13.6.

Turen går via Ganløse, Slagslunde og Græse gennem Frederikssund over den gamle Kronprins Frederiks bro fra 1935. Hav tålmodighed og hold tæt sammen gennem dettestykke! Vi fortsætter gennem Lyngerup, Skuldelev, Østby og Hellesø til Sønderby hvor vi holder pause på den gamle kro. En kro som har været med i et par Morten Koch film. Vi fortsætter over Skibby, Gershøj, Lundby, Abbetdveds snoede veje, gennem Kirke Valsø, Lejre til Roskilde Havn hvor turen slutter. Turen er på 104km/2 timer 20 minutter og hedder Rundt Roskilde Fjord 2021-2 på Tourstart. Vel mødt.

20.6.
 
Vi besøger ishuset ved Esrom sø ad de Nordsjællandske små veje med start i Stenløse fra tanken kl.11 Der køres gennem Ganløse-Nymølle-Bastrup-Lynge-Kollerød-Kirkelte-Grønholt og med pause på Shell i Fredensborg. Vi forstætter via Langstrup -Langerød-Veksebo, forbi Fredensborg Slot til Sørup Ishus og Kaffestue, hvor vi nyder en is (for egen regning) nede ved søkanten.
Der fortsættes over Tulstrup-Harløse-Gørløse-Uggeløse-Hareskoven og Værløse og med slut hos Tina´s Pølser i Veksø.
Turen er på 124 km/2 timer 54 minutter og hedder Rundt Fredensborg 2021 på Tourstart eller dette link: https://tourstart.org/tour/Tour_280FredensborgRundt_82188
 
11.7..

Søndagsturen går til den skønne Bromølle Kro hvor vi har været før. Startsted er kl. 11 fra tanken og turen har sit slut på Munkholmgrillen.. Der køres via Roskilde-Gevninge-Abbetved-Kirke Såby med pause-Brorfelde-UlkestrupBennebo Huse og pause/kaffe på Bromølle Kro. Der fortsættes rundt om Skarresø-Jyderup-Stigs Bjergby-Sasserup og Kongstrup til Munkholm hvor turen officielt slutter. (måske en ekstra pause indlagt inden Munken?)
Turen er på 142 km/3 timer 25 min. og hedder Bromølle Kro 2021 på Tourstart. og kan også hentes på dette link:
https://tourstart.org/tour/Brom%C3%B8lle_Kro_2021_54751?share_key=95023c7955b8d554fad4ff750a43c901
 
25.7.
Vi besøger Nordsjællands Fuglepark ved Græsted.
Der køres over Kr.Værløse-Nymølle-Blovstrød-Høvelte-Gunderød-Grønholt-Pause på Shelltanken-Langstrup-Langerød-Tikøb-Esrom-Fuglepark/Sodemarksvej. 109km 2time 37min
Entré 120,- evt medbring madpakke til turen. Pause på Shell i Fredensborg.
Nordsjællands Fuglepark eller Fugleparken er en privat zoologisk have, der blev etableret i 2003 i Nordsjælland omtrent midtvejs mellem Dragstrup og Esbønderup øst for Græsted. Det er Nordens største fuglepark. I 2008 blev parken anerkendt som zoo. Tag gerne barnebarnet med bagpå..Se evt mere på; www.fugleparken.dk

Turen hedder på Tourstart; Nordsj Fuglepark via EsromSø eller link:

https://tourstart.org/tour/Nordsj_Fuglepark_via_EsromS_45750?share_key=5b162d48dceef324617a96859d57f121

1
.8.
Turen har sin slutning i Køge Marina - selvfølgelig med start på vores tank - og byder på pause ved Udsigtens Ishus på den noget oversete men Strandvejsagtige Kystvejen i Strøby Egede. Vejen er et sidestykke til den "rigtige" Strandvej op langs østkysten ud mod Kattegat, og rummer villaer der vil gøre de fleste misundelige.
Med afgang fra tanken kl.11 (HVIS vejret holder?) køres der over Edelgave Huse, Sengeløse, Hedehusene, Tune, Viby Sj og med pause på Circle K i Osted.
Der fortsættes over Bregnetved, Ejby og Lellinge til ishuset i Strøby Egede.
Efter en is efter en kop kaffe køres der over Varpelev, Vedskølle, Vallø Slot og Køge til vi lander i Køge Marina hvor turen slutter.
Vi holder på P-pladsen efter ishuset hvor man evt kan spise sine medbragte klemmer som jeg opfordre til at man tager med. Ishuset ligger i forbindelse med en restaurant, men til de lidt dyrere priser! (jeg tror de tænker at havudsigten retfærdiggører de noget højere priser)
Turen er på 116 km/2 timer 45 min og hedder Køge via Kystvejen Strøby Egede på Tourstart.
 
8.8.

Søndagsturen den 8.8. går til Liseleje hvor vi besøger Din og Min Bager. Der kan købes kaffe, kager, bagerbrød og XXXX. Man kan drikke og spise sit købte på borde/bænke uden for konditoriet.
Med start kl.11 fra tanken køres der over Svestrup, Store Rørbæk, Vinge, Skævinge, Pibe Mølle og med pause i Helsinge.
Vi fortsætter over Tirbirke, Holløse til Liseleje hvor vi besøger Din og Min Bager.Hjemturen går gennem Melby, Hanehoved i Frkv, Kregme, Ølsted, Græse, Slagslunde og slut i Veksø.Turen hedder Liseleje 2021 1 på Tourstart og er på 106km/2 timer 19 min.

15.8.
Konfirmationstur for William søndag den 15.8.
Med start fra tanken kl.10.15 - BEMÆRK TID - køres over Ganløse og Bastrup til Lynge Kirke hvor vi henter William kl. ca. 11. Her fra til Karlebo Kro via Uvelse, Kollerød, Lillerød, Gunderød og til Karlebo Kro hvor vi sætter William af igen. Her efter fortsætter vi selv over Hillerød, Gørløse, Lindholm, Slagslunde og til Tina´s Pølser i Veksø hvor turen slutter.
Håber i støtter op om turen..

22.8.
Med start fra tanken kl.11 køres der over Rørbæk, Vinge, Dronnings Marys Bro, Ferslev, Kirke Hyllinge, Munken og pause i Holbæk Havn. Efter havnen kører vi over Sasserup, Tølløse, Abbetved og turen slutter i Roskilde Havn.
Turen hedder Holbæk Rundt 2021 4 på Tourstart og er på 100 km/ 2 timer 11 minutter.

29.8.
Tisvildeleje - den historiske badeby hvor storbyens bohemer, grosserer og andet folk af den pæne - og rige slags - har søgt tilflugt i sommermånederne gennem tiderne. Feriehusene står i kø langs den lille vej som fører os gennem byen og ned til stranden stor p-plads hvor vi nyder pausen ved Strandkiosken.
Med start fra tanken kl.11 køres der over Ganløse, Jørlunde, Slangerup, Gørløse, Skævinge, Tulstrup, Anisse Nord og med pause i Helsinge på Circle K tanken.
Vi fortsætter over Laugø og Ørby og gennem Tisvildeleje´s snævre hovedgade ned til stranden og Strandkiosken. Er du til en dukkert er du velkommen til at medbringe dine baderør.
Vi slutter af på vores tank og der køres igennem Tibirke, Frederiksværks havnefront, Kregme, Ølsted, Strø, Snostrup og Svestrup og slut på tanken.
Turen er på 122km/2 timer/39 minutter og hedder Tisvildeleje 2021 på Tourstart.

 

5.9.
Søndag den 5.9. kører vi til Mosede Havnegrill og ishus.
Turen denne dag er ikke så lang, da formanden pt døjer med en vingeskudt hofte - beklager.

Fra tanken med afgang kl.11 kører vi over Edelgave Huse, Vasby, Soderup, Marbjerg, Øde Hastrup og Vor Frue hvor slår en afstikke ud til Circle K på Ringstedvej.
Efter pausen kører vi tilbage over Kamstrup, Brordrup, Ramsølille, Lille Skensved, Karlstrup og slutter turen i Mosede Havns Grill og Ishus.
Turen er på 63 km /1 time 23 minutter og hedder: Mosede Havnegrill og Ishus på Tourstart.
 


19.9.

HUSK: vores årlige o-løb med morgenmad og præmier.
Mere info kommer

 

 

24-10-2021

Hej alle sammen

Ifølge vejrudsigten, bliver det fint vejr på søndag 24-10-2021. Jeg har oprettet en tur, hvor vi skal se alle de fantastiske farver, der er på træerne lige nu. Turen hedder: nmcs111 Stenl.-Maglesø-Munkholm på Tourstart. Turen er på ca. 106 km og vare ca. 2 ½ time plus pauser. Vi kører til Roskilde H. via Hvedstrup og Ågerup. Fra Ågerup kører vi til Maglesø via Boserup og Abbetved. Fra Maglesø kører vi til Munkholm Kiosken (Som skriver på deres hjemmeside, at de har åbent på søndag) via Tjørnede og Mogenstrup. Tag evt. madpakke og drikkelse med til turen, da der ikke er servering ved Maglesø.

Find let turen med dette link: https://tourstart.org/tour/Munkholm_150819?share_key=43ec268157d0fababf5e971452d9073d

Hilsen Bjarne

 

 

 

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE