Se her hvor søndagsturene kører hen..

 

 

Vi kører søndagsture i sæsonen fra Shell-tanken på Frederikssundsvej 175 i Stenløse. Der er afgang her fra kl.11.  OBS; visse ture har tidligere starttidspunkt!! Turene ender enten igen på tanken eller ud på destinationen når vi kører de "lange" ture - det vil være annonceret herunder for den pågældene tur/dag.
Der køres ad de små veje og der holdes pause ca. når vi har kørt ca en time. Og vi forsøger at finde et sted med toilet. Der køres 4-5 timer og på de lange ture sluttes der ude på destination - dog følges vi altid til en motorvej så folk evt. kan dreje fra her.

OBS! Du SKAL være bekendt med vores kørereglement inden du kører med os - dette ser du under "Kørereglement".
Nærmere info om turene her under efterhånden som vi kører dem!

14.6.
Mullerup Havn

Med start fra Shell i Stenløse kl.11 køres der over Roskilde, Kirke Hvalsø, Valsøhuse til Benløse hvor der er pause. Der fortsættes over Ørslevvester, Døjringe, Ruds Vedby, Kulby, Kirke Helsinge og med slut i den skønne lille Mullerup Havn hvor turen slutter. Spisemulighed i Iscafeen som byder på store lækre is.

21.6.

Roskilde Via Krprmarysbro

Turen starter fra vores tank kl.11, men startpunkt på turen er ved Onsved og går via Krpr Mary´s bro over Sønderby, Skibby, Rye, Kirke Eskildstrup, Søndersted og Store Grandløse, Munkholm med stop, Abbedved, Svogerslev og stop i Roskilde. Turen er på 120km eller 2 timer og 47 min. Turen hedder på Tourstart; ROSKILDE VIA KRPRMARYSBRO
 
12.7.

Vi besøger Rosengårdens B&B ved Føllenslev. Der køres via Vedstrup, bag Roskilde, Gevninge og en lille pause ved Munkholmgrillen. Videre over Store Grandløse, Algestrup, Brorfelde, stigs Bjergby til Rosengårdens B&B ved Føllenslev. Vi tager hjemturen via SkarreSø, Osted, Kirke Valsø, Lejre og slut i Roskilde Havn.
Turen er på 183km eller 4 timer i kørsel. Der startes fra tanken kl.11.

 

19-07-2020

Hej alle sammen  (Se ovenstående kort)

På søndag, er fårmanden familieoptaget, så søndagsturen er overdraget til undertegnede.  Turen søndag 19-07-2020 hedder: ” NMCS84 STENL.-RØDVIG-KØGEMARINA ” på Tourstart.org. Turen er på ca. 163 km og varer ca.3,45 timer + pauser. Turen starter kl. 11:00 fra Shell Frederikssundsvej 175, 3660 Stenløse. Vi kører til Darup via Sengeløse og Hedehusene. Fra Darup kører vi til Køge Marina via Gadstrup og Assendrup. Fra Køge Marina kører vi til Rødvig via Strøby Egede og Holtug. Fra Rødvig kører vi til Køge Marina (hvor turen slutter) via Karise og Varpelev. Kom og kør med, så langt tid og lyst rækker.

Hilsen Bjarne

 

26-07-2020                                                                                                        AFLYSNING Hej alle sammen AFLYSNING.
Fårmanden er rejst til Harzen og har overdraget mig, søndagsturen 26-07-2020, som jeg hermed AFLYSER på grund af den meget våde vejrudsigt. Hilsen Bjarne

2.8.

Søndagsturen den 2.8. kl.11 er en "ferie-genbrugstur" - dog modificeret og ender på Munkholmgrillen. Der køres over Hvedsterup-Trællerup-Lejre-Kirke Hvalsø med pause-Kirke Eskildstrup-Maglesø-Vipperød-og slut på Munkholm. turen er på 2 timer og 15 min./90km. Turen hedder på Tourstart: TANKENMUNKHOLM2020-1

9.10.

Vi besøger Thorsvang Samlermuseum i Stege er som en reel tidslomme at træde ind i. Her kan du opleve verden af i går. Gå en tur gennem de gamle butikker og værksteder, der bugner af alverdens ting fra de skønne dage, hvor farfar var ung. Mange ting fra som du kan genkende fra din barndom af biler, cykler, madvarer, maskiner og meget andet. Café TOT byder på forskellige ting til gane og mave - bl.a. en god gammeldags platte til 145,- Entréen er 60,- pr. person. Vi kører gennem Nybølle-Tune-Havdrup- med pause på Circle K i Køge. Her fra videre gennem Vallø-Hårlev-Faxe Ladeplads (VP18?)- Præstø-Kalvehave-over Dr. Alexandrines Bro-Koster og med tur slut i Stege hos Thorsvang Samlermuseum.
OBS! AFGANG KL.10 FRA TANKEN!!

16.8.

Med afgang fra tanken besøger vi den lille Reersø Havn på vestsjælland. Der køres ad hovedvej 6 til Roskilde hvor kører bag om Kattinge, Gevninge, Torkildstrup og Rye med pause på Munken. Vi fortsætter over Algestrup, Mogenstrup, Mørkøv med pause, Gammel Svebølle, rundt Tissø, Gørlev og slut i Reersø havn. Turen er på 126km/2t54min  og hedder REERSØHAVN2020 på Tourstart. Vi følges hjem ad til Roskilde Havn hvor turen slutter.

 23.8

Hej alle sammen. Fårmanden har ikke mulighed for at kører søndagsturen i morgen, så undertegnede kører turen. Vejrudsigten ser lidt udfordrende ud, men jeg synes det er værd at prøve.

Søndagsturen 23-08-2020 hedder:  NMCS88 STENL. - KØGE H. - SVINNINGE - MUNKHOLMBROEN  på Tourstart.org. Turen er på ca. 175 km og varer ca. 4 timer + pauser. Turen starter kl. 11:00 fra Shell Frederikssundsvej 175, 3660 Stenløse. Vi kører til Køge Marina via Hedehusene og Tune. Fra Køge Marina kører vi til Tølløse via Nørre Dalby og Valsølille. Fra Tølløse kører vi til Svinninge via Ulkestrup og Jyderup. Fra Svinninge kører vi til Munkholmkiosken via Grevinge og Kisserup.

Det er en Lang tur, men alle er velkomne til at køre med, så langt tid og lyst rækker (også selvom man kun kan nå at køre med til fx Køge).

Hilsen Bjarne

6.9.

Turen går til det smukke Nordsjælland til Hornbæk Havn. Der køres ad Slagslunde Skov-Slangerup-Skævinge-Nejede-Pibe Mølle- Helsinge med pause-Græsted-Strandvejen og Hornbæk Havn. Der fortsættes til slutdestinationen i Ballerup via Saunte-Gurre-Tikøb-Søholm-Karlebo-Allerød-Kollekolle og slut i Ballerup på Shell på Hold-an vej. Turen er på 137 snoede km/3timer og 15min i køretid og hedder på Tourstart.org: Tour 265HornbækBallerup1. Tag gerne eget smurt rugbrød og bestik med og køb en af de lækre fiskedeller og en lun fiskefilet med remo og nyd dette på en af de mange borde/bænke i havnen.

 

13-09-2020

Hej alle sammen.

Ca. 20 nmc´er er i Sverige, på en forlænget weekend.  Os der er blevet tilbage på det skjønne Sjælland, har mulighed for en midtsjællandsk rundtur.

Turen 13-09-2020 hedder: ” nmcs91 Maglesø-Skarresø-Munkholm ” på Tourstart.org. Turen er på ca. 146 km og varer ca.3,20 timer + pauser. Turen starter kl. 11:00 fra Shell Frederikssundsvej 175, 3660 Stenløse. Vi kører til Roskilde Havn via Hvedstrup og Ågerup. Fra Roskilde, kører vi til Maglesø via Lejre og Kirke Hvalsø. Fra Maglesø, kører vi til Snertinge via Undløse og Skarresø. Fra Snertinge, kører vi til Munkholm Kiosken via Stigs Bjergby og Søndre Asmindrup.

Det er en lang tur, men alle er velkomne til at køre med, så langt tid og lyst rækker.

Hilsen Bjarne

20.9.
Turen går til den skønne lille havn ved Karrebæksminde lidt uden for Næstved. Der køres over Sengeløse-Hedehusene-Snoldelev- Osted med pause. Videre ad Nørre Dalby--Haslev med pause-Herlufmagle-Saltsø Huse og slut i Karrebæksminde. Hvis man vil følge vi ad de lidt større veje . Turen er på er 120km eller3 timer i køretid. Afgang kl.11 fra tanken.

27.9
Turen går til Hundested Havn - med færge. Der køres via Slagslunde-Jørlunde-Græse-Strølille-AnissePausePibeMølle-Skærød-Asserbo-HundestedPause-Sølager/Kulhuse(færge)-Fr.sund-Snostrup og slut på tanken. Turen er på116km samt 2 timer og 35 min.  Færgebilletten er 60,- for mc og fører 35,- og færgen sejler hele tiden uden færgetider. Benyt «vendeskiltet» i Sølager når du/I skal med… Er man heldig giver kaptajnen og papegøjen i styrehuset en piurette… (en omgang) HUSK lige penge ellers er der skideballe fra billetøren!! Turen slutter på tanken på Frederikssundsvej 175 i Stenløse. Turen hedder Hundestehavn2020 på Tourstart.

25.10. 
(oprindeligt turen som blev aflyst den 4.10.)
Turen køres Gørløse-Fr.sund-Dalby Huse-pause-Munkholm-Holbæk/Grill-Nørre Jernløse-Kirke Valsø-Roskilde med slut. 131km/3 timer 8 min.
Turen hedder på Tourstart; FRSHOLBÆKROSKILDE2020

Vel mødt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE