Velkommen til vores gæstebog..
Skriv en hilsen, Ros/Ris eller besked.. Husk; svin ikke andre til og brug et pænt sprog så glæder vi os til at høre fra dig.. OBS! jævnligt dukker der indlæg op om lånetilbud. Bestyrelsen har INGEN kontakt med udbyderne og det er på EGET ANSVAR hvis man kontakter dem!!

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Klara, d. 09-07-2020
Din hjemmeside er meget cool og interessant, jeg hilser hjerteligt.


E-mail:
Hjemmeside: www.warto-wiedziec.com.pl
Skrevet af Bjarne Bronkke, d. 23-06-2020
Hej allesammen. Som noget nyt, i vores fotoalbum, lægger jeg foto efter de sidste onsdags/søndags ture vi har kørt. Da der er ikke ubegrænset plads foto i albummerne bliver de gamle foto slettet når der kommer nye foto. Hilsen Bjarne


E-mail:
Skrevet af Keld, d. 31-05-2020
Tak for en god søndags tur Og tak til formandens datter for kaffe Og de dejlige omgivelser vi lige pludslige var i mvh keld


E-mail:
Skrevet af Marek, d. 12-03-2020
Et interessant sted. Jeg sender hilsener.


E-mail:
Hjemmeside: http://www.psmgproducoes.com/
Skrevet af Keld, d. 15-12-2019
Er det en Facebook club


E-mail:
Skrevet af Allan Gall, d. 12-06-2019
Til formanden,
På turen Idag onsdag den 12/6 talte vi med Bjarne om at vi gerne vil invitere Nordsjællands MC Club med på en tur søndag den 23/6 til Egholm Slot. Slottet rummer en udstilling med bl.a.våben, uniformer mm fra 2.verdenskrig. Entre koster kr 100 pr.person. Og dækker over en rundvisning og kaffe bagefter.
Vi kører fra Shell/McDonalds på Herlev Ringvej kl 10.00.
Baronen vil gerne vide hvor mange vi kommer, så hvis I er interesseret, så ring venligst til mig 18/6 og meddel antal deltagere. Tlf 40 11 83 18 Allan Gall


E-mail:
Skrevet af bente andersen, d. 30-06-2018
jeg søgern gut i garder-højde og som bor i Værløse,han er/var medlem hos jer , egern ?vænget ,tæt på langhuset,i værløse,vil rigtigt gern i kontakt med ham igen,hilsen Bente 3480 Fredensborg


E-mail:
Hjemmeside: Rosenvænget 35,3480 Fredensborg
Skrevet af Tómas Gudmundsson, d. 13-04-2018
Hej !
Er der en venlig sjæl her som har et nitteværktøj til en kæde, som jeg kan låne her i weekenden mod en flaske rigtig god vin ?
Hilsen
Tómas 27 53 61 31


E-mail:
Skrevet af Henrik Jensen, d. 15-01-2018
OBS!! Kære alle - det vælter for tiden ind med "Lånetilbud" her på gæstesiden. Lige umiddelbart er de svære at stoppe!! Jeg kan ikke garantere for troværdigheden af disse og jeg vil råde til at undersøge dem nærmere HVIS man påtænker en lånemulighed.. Formanden


E-mail:
Skrevet af torben, d. 07-06-2017
hej alle jer der var med på bornholmerturen.jeg vil blot sige tak for en dejlig tur og tak for det gode humør på vores turer.ps havde en dejlig fredelig eftermiddag på havnen efter i var sejlet)
Mange hilsener Torben Hansen


E-mail:
Skrevet af Henrik Jensen, d. 28-05-2017
Hej Allan.. min fejl, kigger snarest på det.. har du målet mig om din indbetaling? Hilsen Henrik NMC..


E-mail:
Skrevet af Allan, d. 28-05-2017
Hey,
Hvornår opdatere i med nye medlemmer?
Har betalt. Men har intet hørt derfra.


E-mail:
Skrevet af Bjarne, d. 27-01-2017
Hej alle sammen.
Jeg er blevet spurgt om hvordan man overfører Tourstartturene til Smartphone. På Tourstart´s hjemmeside er der en forklaring brugen af Tourstart i smartphone.
Åbn Tourstart.org og rul siden helt ned. Nederst på siden er der et mørkt felt hvor man kan finde forklaringer på, stort set, alt omkring Tourstart. Ved siden af kolonnen SIDETRÆ står der med grønt
TOURSTART. Lige der under trykker man på FAQ. Her kan man finde diverse forklaringer på brugen af Tourstart i smartphone.


E-mail:
Skrevet af Bjarne, d. 25-01-2017
Hej alle sammen
Jeg har revideret vejledningen til Tourstart og håber at jeg har fået det hele med, samt at det jeg har skrevet, er rigtigt. Der er 3 sider. De ligger med 1 side, i hver sin ”blok”.
Jeg håber på en tilbagemelding, om hvorvidt vejledningen er til at finde ud af og om der er fejl i vejledningen.
Hilsen Bjarne


E-mail:
Skrevet af Bjarne, d. 25-01-2017
Download en tur fra Tourstart.org Side 1 af 3

Hvis man bruger Garmin GPS enhed, skal man bruge én af browserne Safari eller Internet Explorer.
Man kan ikke hente turene med fx Google. Har man ikke én af de ovennævnte på sin pc, skal én af disse browsere installeres.
Safari fungerer bedre på Tourstart end Internet Explorer. Min anbefaling er, at bruge Safari browseren til Tourstart. Ved søgning på en browser kan man fx skrive:
”safari browser Windows vista” alt efter hvilket styresystem man bruger

Jeg har ikke prøvet at overfører ture til Tom Tom, men når man klikker på ”Hent GPS data /Tom Tom” kommer der en vejledning frem.
-------------------------------------------------------

1 Åbn din søgemaskine og skriv - Tourstart.org - i søgefeltet
2 Når siden er fundet, ses en række faneblade: Aktiviteter - Tour - Bikerklub osv.
3 Der er også et felt: LOG IND - dette bruges når man vil hente en tur fra Tourstart til sin GPS, eller hvis man vil
4 oprette og gemme en tur i Tourstart.
(Det er ikke nødvendigt at oprette en profil og logge ind, hvis man kun vil søge på en tur).
5 Vælg fanebladet: TOUR

Øverst på sidens højre hjørne, kan man vælge sprog (den lilla knap DA til venstre for Feedback).

Til Højre for Feedback er der et ? Her er der en youtube hvor kan man se, hvordan man bruger Tourstart (der tales engelsk).

I venstre side af fanebladet TOUR ses værktøj til at zoome ind og ud, samt flytte rundt på kortet (klik på pilene i det runde ikon). Man kan også flytte på kortet med venstreklik på musen og man kan zoome ind, ved at dobbeltklikke med musens venstretast.

Når kortet åbnes, ses nogle lilla markører (se forklaringen på markørerne i højre side af kortet). Når man klikker på en lilla markør, kommer grønne markører frem. Vent på de grønne markører (der kan gå op til 10 sekunder).
Hold musen over en grøn markør og se en rute. Du kan også klikke på den grønne markør. Så kommer der et nyt kort frem, med mange detaljer og mulighed for at hente turen ned på din GPS (se afsnittet: Om Download på side 2 og 3)

I højre side af kortet, ses en liste over de ture, der ligger i det valgte område. Her kan man holde musen over en tur på listen og se en rute, eller man kan klikke på en grøn tur og på et nyt kort, der popper op, kan man se flere detaljer om turen.
Hvis man vil tilbage til hovedkortet, klikker man blot på fanebladet TOUR.

Er der ingen ture i det valgte område, kommer denne besked i højre hjørne af kortet:
Beklageligvis er der ikke noget indhold at vise endnu. Du inviteres til at uploade motorcykel aktiviteter, ture eller motorcykel klubber.

Under fanebladene er der en lang grøn bjælke. I venstre side står der: KORT - LISTE – MINE TURE – MINE VENNERS TURE. Disse kan man bruge når man søger efter en tur. (OPRET TOUR. bruger Når man vil lægge en ny tur).

Under den grønne bjælke, er der et langt felt, hvor man kan lede efter ture på bestemte antal km. (Flyt én af de lilla pile til det antal km. Man har lyst til at køre og læg mærke til at antallet af markører ændre sig), samt nogle ikoner, hvor man kan bestemme om hvordan turen skal forløbe (klik på fx SVING og ture med mange sving bliver vist på kortet). Disse ikoner kan også ses på de ture, turlæggeren har markeret ruten med et ikon.
E-mail:
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE