Se her hvor søndagsturene kører hen..

Hej alle sammen

Søndag 27-10-2019 ser ud til at blive en dag med sol og ca. 10°, så jeg vil kører en sidste tur før Suzuki bliver gjort vinterklar. Søndagsturen 27-10-2019 hedder: nmcS70 Stenl.-Holbæk-Roskilde (på Tourstart.org) Turen er på ca. 155 km og varer ca. 3½ time + pauser. Turen starter kl. 11 fra Shell, Frederikssundsvej 175, 3660 Stenløse. Vi kører til Tølløse via Hedehusene og Hvalsø. Fra Tølløse kører vi til Holbæk via Maglesø og Regstrup. Fra Holbæk kører vi til Roskilde Havn via Svogerslev og Boserup.

Hilsen Bjarne

 

 

Vi kører søndagsture i sæsonen fra Shell-tanken på Frederikssundsvej 175 i Stenløse. Der er afgang her fra kl.11.  OBS; visse ture har tidligere starttidspunkt!! Turene ender enten igen på tanken eller ud på destinationen når vi kører de "lange" ture - det vil være annonceret herunder for den pågældene tur/dag.
Der køres ad de små veje og der holdes pause ca. når vi har kørt ca en time. Og vi forsøger at finde et sted med toilet. Der køres 4-5 timer og på de lange ture sluttes der ude på destination - dog følges vi altid til en motorvej så folk evt. kan dreje fra her.

OBS! Du SKAL være bekendt med vores kørereglement inden du kører med os - dette ser du under "Kørereglement".
Nærmere info om turene efterhånden som vi kører dem!

Dato;  

02-06-2019

Hej alle sammen

Fårmanden er på visit ovre i Jylland, så jeg har fået æren af at tilrettelægge søndagens tur. Søndagsturen 02-06-2019 hedder: nmcS59 Stenløse-Odden-Munkholm  på Tourstart.org Turen er på ca. 215 km og varer ca. 4½ time + pauser. Vi starter med at kører til Roskilde Havn, via Herringløse. Fra Roskilde kører vi til Holbæk via Munkholm. Fra Holbæk kører vi til Hunstrup via Bognæs. Fra Bognæs kører vi til Odden/Gnibben. Vi slutter turen med (uden pause) at kører til Munkholmbroen, via Vig og Holbæk.

Det er en heldagstur, men alle er velkomne til at køre med, så langt tid og lyst rækker. 

Hilsen Bjarne

 

12.4. 
Vi åbner Bakken HVIS vejret vil.. Fælles afgang fra tanken kl.17.15

14.4.
Traditionen tro året åbningstur til Munkholms Grill. Turen starter fra tanken kl.11 hvor der bydes på basser. Vi fortsætter over Hove, Lille Valby, Roskilde, Risgårde, Gevninge, Abbedved og med pause i Kirke Såby. Videre over Vester Såby, Langtved og Slut på Munkholm. Turen slutter i Roskilde Havn.
Turen er på hhv. 58 km eller 1 time og 23 min. og er Tour 312Munken på Tourstart.

21.4.
Start fra tanken i Stenløse over Slagslunde, Lindholm, Uvelse, Nørre Herlev, Hammersholt, Kirkelte, Karlebo, Grønholt og med pause på Shell i Fredensborg. Der fortsættes Via Esrom Sø, Sørup og med besøg på Skovgrillen i Hillerød. Videre via Hammersholt, Kollerød, Bastrup, Kirke Værløse, gennem Lille Hareskov og slut på Shell i Ballerup.
Turen er på 83km/ 2 timer 7 min i køretid.

28.4

The Odsherred Tour1 - HVIS vejret er til det..
En hel-dagstur rundt i Odsherreds mange små snodede «bjergveje»… Med start fra tanken køres via Hove og Store Valby rundt Roskilde og Boserup og videre over Gevninge, Kirke Såby, Ebberup og pause på Munken. Videre over Dragerup, Holbæk, Trønninge og ad de små veje gennem «Bjergene» og med et kort stop på «Udsigten» i Veddinge Bakker hvor vi nyder en af en af de smukkeste udsigter i dette land 90 m over havet.. Vi fortsætter til Burgerhjørnet hvor der serveres nogle voldsomme burgere eller is… Alt efter hvad den lille mave kan rumme… (gem evt isen til Roskilde Havn..)
Turen er The Odsherred Tour1 på Tourstart.org og er på 121km eller 3 timer.
Turen tilbage til Roskilde Havn hvor vi slutter er The Odsherred Tour2 påTourstart.org og på hhv. 65 km eller 1 time 34 min. Tissepause undervejs.

5.5.

Fruetur - inviter fruen med på tur og frokost på den smukke gamle kro..
Med udgangspunkt fra Shell-tanken på Fr.sundsvej 175 i Stenløse, køres der over Slagslunde, Jørlunde, Græse Bakkeby, Frederikssund, Kyndby, Sæby og Langtved, hvorfra der tages en af-stikker til «Munken» for en pause. Der fortsættes over Tadre Mølle, Strestrup og med kaffe/spisning på Kudskehuset ved Skjoldnæsholm. Kroen var oprindelig bolig for kudsken fra Skjoldenæsholm gods og er Sjællands højest beliggende kro — 105 meter over havet.
Kudskehusets køkken har traditionelle danske retter på menuen. Også wienerschnitzelen er tilbage på kortet sammen med en kudskegryde og en frokostplatte m.m.
Efter besøget på Kudskehuset, fortsættes via Mortenstrup, Skov-Hastrup, Kisserup og Lejre til Roskilde Havn som er slutdestinationen. Turen er: KudskehusetRosHavn2019  på Tourstart.org   og er på 119km/2 timer 55 min i køretid.

12.5.

Turen går til det smukke Nordsjælland til Hornbæk Havn. Der køres ad Slagslunde Skov-Slangerup-Skævinge-Nejede-Pibe Mølle- Helsinge med pause-Græsted-Strandvejen og Hornbæk Havn. Der fortsættes til slutdestinationen i Ballerup via Saunte-Gurre-Tikøb-Søholm-Karlebo-Allerød-Kollekolle og slut i Ballerup på Shell på Hold-an vej.

Turen er på 137 snoede km/3timer og 15min i køretid og hedder på Tourstart. org: 
Tour 265HornbækHavnBallerup1

Tag gerne eget smurt rugbrød og bestik og køb en af de lækre fiskedeller og en lun fiskefilet med remo og nyd dette på en af de mange borde/bænke i havnen.

19.5.

Tur til Rødvig Havn (Bemærk revideret tur!)
Der køres over Sengeløse, Soderup. Roskile, Lejre, med pause i Osted. Videre ad Terslev, Dalby, Hellested, Store Heddinge og Rødvig Havn. Byen Rødvig kan spores tilbage til 1800-tallet hvor den udviklede sig fra Rødvig Skanse. Havnen er regionens største og byen huser ca. 1800 indbyggere. Efter besøget i Rødvig fortsættes over Sigerslev, Magleby, Kystvejen, Strøby Egede og med slut i Køge Marina. Turen er på 3 timer og 42 minutter samt 153 km. Kort efter starten fra Rødvig Havn passeres Stevnsfortet som var Danmarks værn mod Warszava-pagten under den kolde krig.  Se mere under www.stevnsfortet.dk
Man kan evt. også slå et slag ind forbi Højerup til Stevns Klint — blot følg skiltene i Højerup. Vær obs. på at det koster 40,- at parkere — dette bliver gratis i det du blot kan nøjes med kaffe på traktørstedet. Dog anbefaler vi deres store buffet!
Turen er: Tour 260RosRødvigKøge1  på Tourstart.org

2.6.

Bjarne er dagens turleder
Info kommer snarest..

9.6.

OBS1 TUREN ER RYKKET FRA DEN 26.5. (møgvejr - nu skal vi s.. sejle med den færge!)
Turen går til Hundested Havn. Der køres via Slagslunde-Jørlunde-Græse-Strølille-Anisse/Pause-Pibe Mølle-Skærød-Asserbo-Hundested/kaffe-Sølager/Kulhuse(færge)-Fr.sund-Snostrup og slut på tanken.
Turen er på116km samt 2 timer og 35 min og hedder på Tourstart.org:
Tour 186TankHundestedHavn
Færgebilletten er 60,- for mc og fører og færgen sejler hele tiden uden færgetider. Benyt «vendeskiltet» i Sølager når du/I skal med… Er man heldig giver kaptajnen og papegøjen i styrehuset en piurette… (en omgang) HUSK lige penge ellers er der skideballe fra billetøren!!
Turen slutter på tanken på Frederikssundsvej 175 i Stenløse.
 
 
15.6.

Lukket klubtur til Strøjer Samlingen
 
16.6.
Bromølle Kro
Turen går fra Shell på Frederikssundsvej 175 i Stenløse til Bromølle Kro syd for Jyderup. Der køres via Hove — Store Valby — Roskilde — Kattinge — Kornerup — Kirke Såby/Pause (pause ved kirken) — Algestrup — Søndersted — Ulkestrup og med frokost/kaffe ved Bromølle Kro ved Kattrup Skov.
Kroen kan spores tilbage til år 1198 som gæstgiveri og Danmarks ældste kro og blev i 1770 kongelig privilegeret kro. Efter sigende skulle det spøge på den gamle kro — uhadada..
Turen derned er Tour 281BromølleKro på Tourstart.dk  og er på hhv.140 km eller 3 timer 23 min. (NY udgave)
Turen tilbage til Roskilde er via Tølløse hvor vi holder en pause. Turen slutter i Roskilde Havn.
 
23.6.
Skælskør Havn

OBS! 
SØNDAGSTUREN DEN 23.6. AFGANG FRA TANKEN KL.10!!

Turen går fra Stenløse til Skælskør Havn. Der køres over Snostrup, Fr.sund, Skibby, Kr. Hyllinge ad Rute 53 med pause på Munkholmbroens Grill. Der fortsættes over Søndersted, Bromme, Bag om Sorø og videre til Skælskør ad de små veje via Rosted og Flakkebjerg.
I Skælskør Havn er flere spisemuligheder, dog anbefales Fiskehuset og deres imponerende Stjerneskud iflg guiden.
Mindre kan gøre det i havnens andre spisesteder. Medbring dog gerne en madpakke og drikkevarer. Formanden byder på morgenbasser på tanken..
Skælskør er en af de ældste Købstader og kan spores tilbage til år 1231..
Turen hedder på Tourstart: Tour 286Skælskør og er på 139 km eller 3 timer og 3 min i køretid.
Kører man med tilbage til Roskilde, hedder turen
Tour 287SkælskørRosHavn — igen ad de mindre veje…

30.6.
Turen køres til den nye attraktion — Skovtårnet — lidt syd for Haslev. Tårnet er opført i 2018 i rent naturtræ og er 45 m højt. Tårnet har ingen trapper men til gengæld en boardwalk som snorer sig op til toppen med 12 cirkelslag. 600 tons egtræ er gået til opførelsen af tårnet. OBS! travesko tilrådes..
Ønsker man at tage turen OP i tårnet koster det 150,- — købes billetten via nettet er prisen 125,-
Ønsker man ikke at bestige tårnet kan man gratis spise sin medbragte mad på bænkene i den tilhørende park. Kaffe etc kan købes på den tilhørende café.
OBS! Parkering koster 50,- pr. køretøj
Turen køres via Sengeløse, Marbjerg, Øde Hastrup, Kirke Syv og med pause på Shell i Osted. Der fortsættes over Herfølge, Vallø... Slot, Karise-Olstrup og Rønnede. Turen er på 110km eller 2 timer og 52 minutter og slutter ved Skovtårnet.
MEDBRING GERNE MADPAKKE OG DRIKKELSE

Turen hedder på Tour 346Skovtårnet

7.7.
HVIS vejret arter sig, kører vi til Gilleleje Havn. Der køres via Slagslunde-Slangerup-Skævinge-Helsinge med pause, Vadshuse og Gilleleje Havn. Efter havnebesøget fortsætter vi  over Dragstrup, Rundt Esrom Sø, Fredensborg med pause, Uvelse, Ganløse og slut på Route 66 i Veksø. Turen er på 129km/3 timer fra start til slut i Veksø.
Drop for en gangs skyld pølsen, burgeren og fritterne og besøg fiskebutikken og smag på deres friske fisk; fiskedeller, fiskefileter og måske deres suveræne krabbe/rejesalat..
HUSK en skive smurt rugbrød hjemmefra og gerne drikkevare som indtages på kajens bænke…
Turen kan hentes på Tourstart.org og hedder: GillelejeHavn2019

 
14.7.
Ystad i Sverige - LUKKET KLUBTUR
Nærmere info ER udsendt til medlemmerne
 
  

 Hej alle sammen. Formanden er gået på ferie, så han har overladt søndagsturen til undertegnede.

Hvis vejret holder tørt (i skrivende stund, ser det nogenlunde ud) køre vi en tur omkring Havnsø, nær Kalundborg.

Søndagsturen 21-07-2019 hedder: nmcS65 Stenl.-Havnsø-Munkholm Kiosken på Tourstart.org - Turen er på ca. 185 km og varer ca. 4 time + pauser. Vi starter med at køre til Kirke Hvalsø via Store Valby og Boserup. Fra Kirke Hvalsø køre vi til Havnsø via Kongsted, Jyderup og Eskebjerg. Fra Havnsø køre vi til Grevinge Kanal via Veddinge og Sneglerup. Fra Grevinge Kanal kører vi til Munkholm Kiosken via Audebo, Løvenborg og Regstrup.

 Det er en heldagstur, men alle er velkomne til at køre med, så langt tid og lyst rækker. 

Hilsen Bjarne 

4.8.
Vi kører til "Fodboldgolf" ved HesteHave Huse hvor Slagter-Niels byder på grillpølser og kartoffelsalat. Der køres ad de små veje via Tune - hvor vi holder pause. Der skal ikke spilles noget eller laves "gymnastiske øvelser" af nogen art - blot hygge, spise og snakke.
For IKKE-medlemmer er prisen 50,- Drikkevarer købes selv på stedet.
Afgang fra tanken kl.11 og turen slutter på stedet.
Turen er på 101 km /2 timer 23 min og hedder Fodboldgolf2019 på Tourstart.org (Beklager den korte turbeskrivelse)

22.9.
Søndagsturen den 22.9. går til Tisvildeleje.Vi besøger Strandkiosken i Tisvildeleje. (med kaffe, vand, kage og pølser) Der køres ad de små veje over Slagslunde, Græse, Meløse; Hillerød (med pause på McD,) videre over Bendstrup, Huseby, Tibirke og Tivildes smalle gader til strandens P-plads. Turen er på 72 km/1 time og 37min. og hedder Tisvildeleje2019 på Tourstart.org. Turen tilbage hedder Tisvildeleje-Veksø ligeledes på Tourstart.org hvor vi slutter på Route 66 i Veksø.. Er du hardcore, tag endelig dine badeshort med og tag en dukkert i vandet.. Start fra tanken kl.11..

29.9.
Turen er en modificeret udgave af turen til Svinninge Bageri - dog uden Svinninge Bageri. Turen blev ikke kørt "fuldt ud" pga cykelløb som sendte os en helt anden vej.. Med ændringer uden om bageriet køres over Hove-Ågerup-Bag om Roskilde-Herslev-Abbetved-Tadre Mølle-Maglesø-Sasserup-Nyvang-Munkholm (pause/spisning)-Torkildstrup-Roskilde, hvor turen slutter. Turen er på 93km/2time 12 min + pause i Kirke Såby og hedder RoskildeHolbækRoskilde2019 på Tourstart.com
Afgang fra tanken kl.11

6.10.
En af sæsonens sidste ture går til Skovgrillen ved Hillerød — I ved; dem med Taxaburgeren på 3,8 kg. Det er en rundtur med start på tanken og slut på Shell i Ballerup. Turen er på 97 km/2 timer 18 min. Turen hedder FrborgSkovgrillenBallerup20191 på Tourstart.org
Vi kører over Ganløse-Nymølle-Allerød-Karlebo-Fredensborg(med pause)-Søholm-Frborg igen- langs Esrom Sø gennem Sørup- Hillerød- Skovgrillen-Bregnerød-Hareskoven-Ballerup. En rigtig snoet tur gennem det nordsjællandske smukke landskab.
Bed for godt vejr..

13.10.
Stubbekøbing MC Museum
Med START kl.10 køres over Sengeløse-Hedehusene-Tune(med kort stræk-ben-pause)-Havdrup-Ejby-Nørre Dalby-Ørslev og pause igen hos Steff´s i Haslev. Vi fortsætter over Toksværd-Gl. Lundby-Ørslevrage-farøbroen og slut på MC museet i Stubbekøbing. Turen hedder StubbekøbingMCMuseum2019 på Tourstart.org  
og er på hhv. 141km/3 timer 21 min.

Billet til museet koster 60,- ER VI mere end 10 personer kan vi via en fællesbillet få det til 45,- pr. person. Dette betales via klubbens MobilePay på stedet. VENT med at betales til vi er der! (Det KAN blive aflyst) 
Ved siden af museet er der for at købe mad/drikkevarer på grillen.
Her slutter turen officielt. DOG kan man følges med mig tilbage til Køge Marina hvor vi siger farvel. Her hedder turen StubbekøbingKøgeMarina2019 på Tourstart.org og er på 1 time og 20 min.
SE mere på: www.danmarksmotorcykelmuseum.dk
Håber vi ses — turen er for ALLE! HUSK start kl.10!

20.10.

Køge Marina

HVIS VEJRET holder (?) kører vi søndag den 20.10. ud på sæsonens sidste officielle tur. Det bliver koldere og vejene fyldes mere og mere med nedfaldne glatte blade. Man er selvfølgelig stadig velkommen til selv at melde ud hvis man kører en tur med start fra tanken. Med start kl.11 i Stenløse køres der over Hove-Herslev-Gevninge-Kirke Valsø med pause-Jystrup-Bjerget-Borup-Kanderød-Valsø og slut i Køge Marina. 
Jeg har forsøgt at lave turen uden om tæt skov med glatte veje fra blade..

Turen er på 117km/2 timer 45 min. og hedder KøgeHavnViaRoskilde2019 på Tourstart.org

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE