Se her hvor søndagsturene kører hen..

Vi kører søndagsture i sæsonen fra Shell-tanken på Frederikssundsvej 175 i Stenløse. Der er afgang her fra kl.11.  OBS; visse ture har tidligere starttidspunkt!! Turene ender enten igen på tanken eller ud på destinationen når vi kører de "lange" ture - det vil være annonceret herunder for den pågældene tur/dag.
Der køres ad de små veje og der holdes pause ca. når vi har kørt ca en time. Og vi forsøger at finde et sted med toilet. Der køres 4-5 timer og på de lange ture sluttes der ude på destination - dog følges vi altid til en motorvej så folk evt. kan dreje fra her.

OBS! Du SKAL være bekendt med vores kørereglement inden du kører med os - dette ser du under "Kørereglement".
Nærmere info om turene efterhånden som vi kører dem!

Dato;  

23.3. 
Vi åbner Bakken HVIS vejret vil.. Fælles afgang fra tanken kl.17.15

25.3.
Første søndagstur i sæsonen - Vejret er desværre ikke til mc-tur
med blot 4-6 grader for vores område.. Man er velkommen til selv at køre..

1.4.
Vi lægger - traditionen tro - ud med første søndagstur i sæsonen til
Munkholmbroen. Vi kører over Østrup, St.Valby, Frederiksborgvej/Roskilde Fjord, Boserup Skov, Kornerup, Lejre og pause i Kirke Valsø. Videre over Gl. Tølløse, Vipperød, Eriksholm og Munkholmbroens grill. Vi kører samlet til Rosklide Havn hvor turen slutter.
Vi håber på godt vejr - igen.

8.4.
Med START fra Roskilde Havn (OBS! IKKE Havnegrillen, men ind på den store p-plads ad 1. afkørsel i rundkørslen og ned i bunden!) kl.11 kører vi til Køge Marina hvor vi besøger det nye Stacy Diner - en burgerjoint i bedste 50´er US-style..
Vi kører over Kornerup-Kisserup-Skjoldnæsholm-Osted (med pause)-Borup-Kanderød-Aggerup-Vallø og slut i Køge Marina. OBS-Start fra Roskilde Havn kl.11 (Havnegrillen)
Turen er på 102km  samt 2 timer og 19 min i køretid.
Turen kan downloades på Tourstart/tour234RoskildeKøgeMarina2018

15.4.

Hej alle sammen

Søndagsturen den 15-04-18 køres af undertegnede og ikke af Henrik, der er hårdt arbejdsramt. Det ser ud til, at vejret arter sig nogenlunde, så vi kører en tur i det Nordsjællandske.

Turen bliver på ca. 121 km. og vil vare ca. 3 timer + pause.  Vi kører til Ølsted via Gørløse. Fra Ølsted kører vi til Hornbæk, via Bendstrup og Fredensborg. Fra Hornbæk kører vi til Skodsborg Strand Kiosk, via Espegærde og Sjælsø Turen slutter ved Skodsborg og kan downloades fra Tourstart.org hvis man skriver nmcS22 i ”Liste” søgefeltet.

Hilsen Bjarne

22.4.
Hornbæk Havn

Turen starter i Stenløse kl.11 og mod Holbæk Havn via Lille Rørbæk-Frederikssund-over Kronprins Frederiks Bro (bygget i 1932)-Tørslev-Sønderby-Skibby-Kirke Såby med pause ved kirken der har toliletter.  Videre gennem det skønne Tadre mølle-Tjørnede-Maglesø-Søstrup og Holbæk Havn. Der fortsættes mod Roskilde Havn via Tjebberup-Munkholm-Gevning-Boserup og slut i Roskilde Havn.Tadre Mølle er den sidste af 13 vandmøller i Elverdamsdalen og kan dateres tilbage til 1300-tallet.. Møllen kan besøges og området er særdeles attaktivt.

Turen er på 124 km eller 2 timer og 47 min i køretid
Turen hedder: Tour 218HolbækHavn-RoskildeHavn  på Tourstart.org
 
29.4.
Lukket klubtur. Info er udsendt til medlemmerne og vores Facebookside.
 
 
6.5.

Turen søndag den 6.5. går til Gilleleje Havn med slut på Shell i Ballerup. Der køres over Slagslunde-Lindholm-Slangerup- Skævinge-Nejede (med pause ved slusen ved Arresø — INGEN toilet) -Ågerup-Pårup og Gilleje Havn. Gilleleje Havn/Fiskerleje kan dateres tilbage til 1536.
Efter besøg på havnen køres ad Villingerød-Jonstrup/Esrom Sø(som er DK´s mest vandrige sø)-Grønholt-Allerød-Værløse og slut på Shell i Ballerup.
En god idé er selv tage smurt brød og bestik med, og købe friske fiskedeller eller/og fiskefilet med remo fra fiskebutikken og spise dette på stedets bænke.
Turen er på Tourstart; Tour 236GillelejeBallerup og er på hhv. 2 timer og 42 min samt 125km fra start i Stenløse til slut i Ballerup.

 13.5.2018

Hej alle sammen

Fårmanden afholder tourstartkursus på søndag 13. maj, så jeg har søndagsturen. Turen hedder nmcS32 Roskilde-Havnsø-Roskilde på tourstart.org, er på ca. 170 km, og varer ca. 3 timer 45 min. + pauser. Turen starter fra Roskilde Havn (for enden af den store parkeringsplads) kl. 11.00. Vi kører til Ugerløse, via Boserup og Magle Sø. Fra Ugerløse kører vi til Havnsø via Mørkøv, Skarresø og Eskebjerg. Fra Havnsø, kører vi til Gundestrup via Veddinge og Grevinge. Fra Grevinge til Roskilde Havn via Holbæk og Munkholmbroen.

Det er en heldagstur, men alle er velkomne til at køre med, så langt tid og lyst rækker. 

Hilsen Bjarne

Panzermuseum East - Tanks, militærfly, radarer og andet kram fra koldkrigstiden. Madpakketur.. Mere info følger Denne tur udsættes til senere!

20.5.
Hammermøllen i Hellebæk
Turen starter på Shell-tanken Frederikssundsvej 175 (NMC´s hjemsted) i Stenløse. Her fortsættes ud over Slgaslunde, Lynge, Kollerød, Tokkekøb Hegn, (skov) Gunderød, Grønholt… Når vi kommer ud på Fredensborg Kongevej tager vi en afstikker fra ruten til venstre til en pause på Shell-tanken ved siden af. (ViaPunkt 12)Følg GPS´en tilbage og videre over Langerød, Gurre, Skibstrup og slut ved Hammermøllen i Hellebæk..
Turen som snor sig gennem Kongernes Nordsjællands smukkeste kroge, er på 76 km/ 1 time 50 min..
Hammermøllen i Hellebæk Sogn var/er en vanddrevet mølle ved Hellebækken. Den var en af syv vandmøller som med værkstederne i Bøssemagergade udgjorde Kronborg Geværfabrik. Den første vandmølle i Hellebæk blev opført som kornmølle i 1576… I dag huser den gamle bygning en rigtig lille hyggelig café med billige priser…Nyd kaffen og måske en af deres gode ostemadder (også med gammel ost..) helt ned ved den fuglerige sø — du kan nærmest fornemme Svend Gønge luske rundt i krattet… Kør eventuelt turen tilbage via TOUR 182/HammermøllenLangelinie med mange små veje ud til Strandvejen og nyd ved slut en Langelinieburger på — ja, Langelinie og få en snak med den mange mc´ere der inde…

Turen er Tanken-Hammermøllen på Tourstart/Henrik Jensen
Henrik NMC

27.5.
OBS! TOURændring - se i teksten!
Findes der et Panzermuseum i Danmark — så sandelig ja… Turen starter fra Roskilde Havn kl.10.30 og vi mødes for enden af den store parkeingsplads. Der køres over Lejre, Kirke Hvalsø, Strestrup, Ringste/Roskildevej med pauseHaralsted/rundt Haraldsted Sø, Suserup og Kongskilde Landsby. 
På Tourstart skal du søge på: Tour 256PanzermuseumEast Turen som er på 1 time/52 min i effektiv køretid… HJEMTUREN igen er til Roskilde Havn og er Tour 257PanzmuseumRoskilde 74km 1 time 50 min ad de skønne små veje ude på landet… Slut af med en af de go´e is i havnen..

Panzermuseum East er en imponerende privat samling som rummer køretøjer, fly, uniformer, kanoner, store fjernstyrede modeltanks og meget andet militaristisk udstyr fra koldkrigens tid. Entré er 95,-/voksen… (Grupper 75,-) Café forefindes og man er velkommen til at spise egen medbragt mad i de omkringliggende smukke grønne arealer… Se mere på: www.panzermuseumeast.dk
Henrik NMC

3.6.
Kullaberg i Sverige - lukket klubtur. Info udsendes til medlemmerne.

10.6.
Stevnsfortet og Rødvig.. Mer info følger

 

 

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE