Se her hvor søndagsturene kører hen..

Vi kører søndagsture i sæsonen fra Shell-tanken på Frederikssundsvej 175 i Stenløse. Der er afgang her fra kl.11.  OBS; visse ture har tidligere starttidspunkt!! Turene ender enten igen på tanken eller ud på destinationen når vi kører de "lange" ture - det vil være annonceret herunder for den pågældene tur/dag.
Der køres ad de små veje og der holdes pause ca. når vi har kørt ca en time. Og vi forsøger at finde et sted med toilet. Der køres 4-5 timer og på de lange ture sluttes der ude på destination - dog følges vi altid til en motorvej så folk evt. kan dreje fra her.

OBS! Du SKAL være bekendt med vores kørereglement inden du kører med os - dette ser du under "Kørereglement".
Nærmere info om turene efterhånden som vi kører dem!

Dato;  

12.4. 
Vi åbner Bakken HVIS vejret vil.. Fælles afgang fra tanken kl.17.15

14.4.
Traditionen tro året åbningstur til Munkholms Grill. Turen starter fra tanken kl.11 hvor der bydes på basser. Vi fortsætter over Hove, Lille Valby, Roskilde, Risgårde, Gevninge, Abbedved og med pause i Kirke Såby. Videre over Vester Såby, Langtved og Slut på Munkholm. Turen slutter i Roskilde Havn.
Turen er på hhv. 58 km eller 1 time og 23 min. og er Tour 312Munken på Tourstart.

21.4.
Start fra tanken i Stenløse over Slagslunde, Lindholm, Uvelse, Nørre Herlev, Hammersholt, Kirkelte, Karlebo, Grønholt og med pause på Shell i Fredensborg. Der fortsættes Via Esrom Sø, Sørup og med besøg på Skovgrillen i Hillerød. Videre via Hammersholt, Kollerød, Bastrup, Kirke Værløse, gennem Lille Hareskov og slut på Shell i Ballerup.
Turen er på 83km/ 2 timer 7 min i køretid.

28.4

The Odsherred Tour1 - HVIS vejret er til det..
En hel-dagstur rundt i Odsherreds mange små snodede «bjergveje»… Med start fra tanken køres via Hove og Store Valby rundt Roskilde og Boserup og videre over Gevninge, Kirke Såby, Ebberup og pause på Munken. Videre over Dragerup, Holbæk, Trønninge og ad de små veje gennem «Bjergene» og med et kort stop på «Udsigten» i Veddinge Bakker hvor vi nyder en af en af de smukkeste udsigter i dette land 90 m over havet.. Vi fortsætter til Burgerhjørnet hvor der serveres nogle voldsomme burgere eller is… Alt efter hvad den lille mave kan rumme… (gem evt isen til Roskilde Havn..)
Turen er The Odsherred Tour1 på Tourstart.org og er på 121km eller 3 timer.
Turen tilbage til Roskilde Havn hvor vi slutter er The Odsherred Tour2 påTourstart.org og på hhv. 65 km eller 1 time 34 min. Tissepause undervejs.

5.5.

Fruetur - inviter fruen med på tur og frokost på den smukke gamle kro..
Med udgangspunkt fra Shell-tanken på Fr.sundsvej 175 i Stenløse, køres der over Slagslunde, Jørlunde, Græse Bakkeby, Frederikssund, Kyndby, Sæby og Langtved, hvorfra der tages en af-stikker til «Munken» for en pause. Der fortsættes over Tadre Mølle, Strestrup og med kaffe/spisning på Kudskehuset ved Skjoldnæsholm. Kroen var oprindelig bolig for kudsken fra Skjoldenæsholm gods og er Sjællands højest beliggende kro — 105 meter over havet.
Kudskehusets køkken har traditionelle danske retter på menuen. Også wienerschnitzelen er tilbage på kortet sammen med en kudskegryde og en frokostplatte m.m.
Efter besøget på Kudskehuset, fortsættes via Mortenstrup, Skov-Hastrup, Kisserup og Lejre til Roskilde Havn som er slutdestinationen. Turen er: KudskehusetRosHavn2019  på Tourstart.org   og er på 119km/2 timer 55 min i køretid.

12.5.

Turen går til det smukke Nordsjælland til Hornbæk Havn. Der køres ad Slagslunde Skov-Slangerup-Skævinge-Nejede-Pibe Mølle- Helsinge med pause-Græsted-Strandvejen og Hornbæk Havn. Der fortsættes til slutdestinationen i Ballerup via Saunte-Gurre-Tikøb-Søholm-Karlebo-Allerød-Kollekolle og slut i Ballerup på Shell på Hold-an vej.

Turen er på 137 snoede km/3timer og 15min i køretid og hedder på Tourstart. org: 
Tour 265HornbækHavnBallerup1

Tag gerne eget smurt rugbrød og bestik og køb en af de lækre fiskedeller og en lun fiskefilet med remo og nyd dette på en af de mange borde/bænke i havnen.

19.5.

Tur til Rødvig Havn (Bemærk revideret tur!)
Der køres over Sengeløse, Soderup. Roskile, Lejre, med pause i Osted. Videre ad Terslev, Dalby, Hellested, Store Heddinge og Rødvig Havn. Byen Rødvig kan spores tilbage til 1800-tallet hvor den udviklede sig fra Rødvig Skanse. Havnen er regionens største og byen huser ca. 1800 indbyggere. Efter besøget i Rødvig fortsættes over Sigerslev, Magleby, Kystvejen, Strøby Egede og med slut i Køge Marina. Turen er på 3 timer og 42 minutter samt 153 km. Kort efter starten fra Rødvig Havn passeres Stevnsfortet som var Danmarks værn mod Warszava-pagten under den kolde krig.  Se mere under www.stevnsfortet.dk
Man kan evt. også slå et slag ind forbi Højerup til Stevns Klint — blot følg skiltene i Højerup. Vær obs. på at det koster 40,- at parkere — dette bliver gratis i det du blot kan nøjes med kaffe på traktørstedet. Dog anbefaler vi deres store buffet!
Turen er: Tour 260RosRødvigKøge1  på Tourstart.org

26.5. 
Turen går til Hundested Havn. Der køres via Slagslunde-Jørlunde-Græse-Strølille-Anisse/Pause-Pibe Mølle-Skærød-Asserbo-Hundested/kaffe-Sølager/Kulhuse(færge)-Fr.sund-Snostrup og slut på tanken.
Turen er på116km samt 2 timer og 35 min og hedder på Tourstart.org:
Tour 186TankHundestedHavn
Færgebilletten er 60,- for mc og fører og færgen sejler hele tiden uden færgetider. Benyt «vendeskiltet» i Sølager når du/I skal med… Er man heldig giver kaptajnen og papegøjen i styrehuset en piurette… (en omgang) HUSK lige penge ellers er der skideballe fra billetøren!!
Turen slutter på tanken på Frederikssundsvej 175 i Stenløse.
 
2.6.
Tur endnu ikke planlagt.
 
9.6.
Skælskør Havn
Mere info kommer

15.6.
Lukket klubtur til Strøjer Samlingen
 
Kommende ture;
 
Sverige - dato kommer snarest
 
  

 

 

 

 

 

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE