Se her hvor søndagsturene kører hen..

 

Hej alle sammen

Søndagsturen 31-05-2020 hedder: ”nmcS76 Stenl.-Havnsø-Roskilde” på Tourstart.org. Turen er på ca. 196 km og varer ca. 4,30 timer + pauser. Turen starter kl. 11:00 fra Shell Frederikssundsvej 175, 3660 Stenløse. Vi kører til Munkholmbroen via Hvedstrup, Motorvejen (uden om Roskilde) og Borup. Fra Munkholm kører vi til Høve (usigtspunktet), via Uglerup og Avdebo. Fra Høve kører vi til Havnsø via Kelstrup og Veddinge. Fra Havnstrup kører vi til Maglesø via Jyderup (motortrafikvejen), og Brorfelde.

Fra Maglesø kører vi til Roskilde Havn via Landevejen (155) og Svogerslev.

Det er en lang tur, men alle er velkomne til at køre med, så langt tid og lyst rækker. 

Hilsen Bjarne

 

 

Vi kører søndagsture i sæsonen fra Shell-tanken på Frederikssundsvej 175 i Stenløse. Der er afgang her fra kl.11.  OBS; visse ture har tidligere starttidspunkt!! Turene ender enten igen på tanken eller ud på destinationen når vi kører de "lange" ture - det vil være annonceret herunder for den pågældene tur/dag.
Der køres ad de små veje og der holdes pause ca. når vi har kørt ca en time. Og vi forsøger at finde et sted med toilet. Der køres 4-5 timer og på de lange ture sluttes der ude på destination - dog følges vi altid til en motorvej så folk evt. kan dreje fra her.

OBS! Du SKAL være bekendt med vores kørereglement inden du kører med os - dette ser du under "Kørereglement".
Nærmere info om turene her under efterhånden som vi kører dem!

 

 

 

 

 

 

 

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE