Se her hvor søndagsturene kører hen..

Vi kører søndagsture i sæsonen fra Shell-tanken på Frederikssundsvej 175 i Stenløse. Der er afgang her fra kl.11.  OBS; visse ture har tidligere starttidspunkt!! Turene ender enten igen på tanken eller ud på destinationen når vi kører de "lange" ture - det vil være annonceret herunder for den pågældene tur/dag.
Der køres ad de små veje og der holdes pause ca. når vi har kørt ca en time. Og vi forsøger at finde et sted med toilet. Der køres 4-5 timer og på de lange ture sluttes der ude på destination - dog følges vi altid til en motorvej så folk evt. kan dreje fra her.

OBS! Du SKAL være bekendt med vores kørereglement inden du kører med os - dette ser du under "Kørereglement".
Nærmere info om turene efterhånden som vi kører dem!

Dato;  

23.3. 
Vi åbner Bakken HVIS vejret vil.. Fælles afgang fra tanken kl.17.15

25.3.
Første søndagstur i sæsonen - Vejret er desværre ikke til mc-tur
med blot 4-6 grader for vores område.. Man er velkommen til selv at køre..

1.4.
Vi lægger - traditionen tro - ud med første søndagstur i sæsonen til
Munkholmbroen. Vi kører over Østrup, St.Valby, Frederiksborgvej/Roskilde Fjord, Boserup Skov, Kornerup, Lejre og pause i Kirke Valsø. Videre over Gl. Tølløse, Vipperød, Eriksholm og Munkholmbroens grill. Vi kører samlet til Rosklide Havn hvor turen slutter.
Vi håber på godt vejr - igen.

8.4.
Med START fra Roskilde Havn (OBS! IKKE Havnegrillen, men ind på den store p-plads ad 1. afkørsel i rundkørslen og ned i bunden!) kl.11 kører vi til Køge Marina hvor vi besøger det nye Stacy Diner - en burgerjoint i bedste 50´er US-style..
Vi kører over Kornerup-Kisserup-Skjoldnæsholm-Osted (med pause)-Borup-Kanderød-Aggerup-Vallø og slut i Køge Marina. OBS-Start fra Roskilde Havn kl.11 (Havnegrillen)
Turen er på 102km  samt 2 timer og 19 min i køretid.
Turen kan downloades på Tourstart/tour234RoskildeKøgeMarina2018

15.4.

Hej alle sammen

Søndagsturen den 15-04-18 køres af undertegnede og ikke af Henrik, der er hårdt arbejdsramt. Det ser ud til, at vejret arter sig nogenlunde, så vi kører en tur i det Nordsjællandske.

Turen bliver på ca. 121 km. og vil vare ca. 3 timer + pause.  Vi kører til Ølsted via Gørløse. Fra Ølsted kører vi til Hornbæk, via Bendstrup og Fredensborg. Fra Hornbæk kører vi til Skodsborg Strand Kiosk, via Espegærde og Sjælsø Turen slutter ved Skodsborg og kan downloades fra Tourstart.org hvis man skriver nmcS22 i ”Liste” søgefeltet.

Hilsen Bjarne

22.4.
Hornbæk Havn

Turen starter i Stenløse kl.11 og mod Holbæk Havn via Lille Rørbæk-Frederikssund-over Kronprins Frederiks Bro (bygget i 1932)-Tørslev-Sønderby-Skibby-Kirke Såby med pause ved kirken der har toliletter.  Videre gennem det skønne Tadre mølle-Tjørnede-Maglesø-Søstrup og Holbæk Havn. Der fortsættes mod Roskilde Havn via Tjebberup-Munkholm-Gevning-Boserup og slut i Roskilde Havn.Tadre Mølle er den sidste af 13 vandmøller i Elverdamsdalen og kan dateres tilbage til 1300-tallet.. Møllen kan besøges og området er særdeles attaktivt.

Turen er på 124 km eller 2 timer og 47 min i køretid
Turen hedder: Tour 218HolbækHavn-RoskildeHavn  på Tourstart.org
 
29.4.
Lukket klubtur. Info er udsendt til medlemmerne og vores Facebookside.
 
 
6.5.

Turen søndag den 6.5. går til Gilleleje Havn med slut på Shell i Ballerup. Der køres over Slagslunde-Lindholm-Slangerup- Skævinge-Nejede (med pause ved slusen ved Arresø — INGEN toilet) -Ågerup-Pårup og Gilleje Havn. Gilleleje Havn/Fiskerleje kan dateres tilbage til 1536.
Efter besøg på havnen køres ad Villingerød-Jonstrup/Esrom Sø(som er DK´s mest vandrige sø)-Grønholt-Allerød-Værløse og slut på Shell i Ballerup.
En god idé er selv tage smurt brød og bestik med, og købe friske fiskedeller eller/og fiskefilet med remo fra fiskebutikken og spise dette på stedets bænke.
Turen er på Tourstart; Tour 236GillelejeBallerup og er på hhv. 2 timer og 42 min samt 125km fra start i Stenløse til slut i Ballerup.

 13.5.2018

Hej alle sammen

Fårmanden afholder tourstartkursus på søndag 13. maj, så jeg har søndagsturen. Turen hedder nmcS32 Roskilde-Havnsø-Roskilde på tourstart.org, er på ca. 170 km, og varer ca. 3 timer 45 min. + pauser. Turen starter fra Roskilde Havn (for enden af den store parkeringsplads) kl. 11.00. Vi kører til Ugerløse, via Boserup og Magle Sø. Fra Ugerløse kører vi til Havnsø via Mørkøv, Skarresø og Eskebjerg. Fra Havnsø, kører vi til Gundestrup via Veddinge og Grevinge. Fra Grevinge til Roskilde Havn via Holbæk og Munkholmbroen.

Det er en heldagstur, men alle er velkomne til at køre med, så langt tid og lyst rækker. 

Hilsen Bjarne

Panzermuseum East - Tanks, militærfly, radarer og andet kram fra koldkrigstiden. Madpakketur.. Mere info følger Denne tur udsættes til senere!

20.5.
Hammermøllen i Hellebæk
Turen starter på Shell-tanken Frederikssundsvej 175 (NMC´s hjemsted) i Stenløse. Her fortsættes ud over Slgaslunde, Lynge, Kollerød, Tokkekøb Hegn, (skov) Gunderød, Grønholt… Når vi kommer ud på Fredensborg Kongevej tager vi en afstikker fra ruten til venstre til en pause på Shell-tanken ved siden af. (ViaPunkt 12)Følg GPS´en tilbage og videre over Langerød, Gurre, Skibstrup og slut ved Hammermøllen i Hellebæk..
Turen som snor sig gennem Kongernes Nordsjællands smukkeste kroge, er på 76 km/ 1 time 50 min..
Hammermøllen i Hellebæk Sogn var/er en vanddrevet mølle ved Hellebækken. Den var en af syv vandmøller som med værkstederne i Bøssemagergade udgjorde Kronborg Geværfabrik. Den første vandmølle i Hellebæk blev opført som kornmølle i 1576… I dag huser den gamle bygning en rigtig lille hyggelig café med billige priser…Nyd kaffen og måske en af deres gode ostemadder (også med gammel ost..) helt ned ved den fuglerige sø — du kan nærmest fornemme Svend Gønge luske rundt i krattet… Kør eventuelt turen tilbage via TOUR 182/HammermøllenLangelinie med mange små veje ud til Strandvejen og nyd ved slut en Langelinieburger på — ja, Langelinie og få en snak med den mange mc´ere der inde…

Turen er Tanken-Hammermøllen på Tourstart/Henrik Jensen
Henrik NMC

27.5.
OBS! TOURændring - se i teksten!
Findes der et Panzermuseum i Danmark — så sandelig ja… Turen starter fra Roskilde Havn kl.10.30 og vi mødes for enden af den store parkeingsplads. Der køres over Lejre, Kirke Hvalsø, Strestrup, Ringste/Roskildevej med pauseHaralsted/rundt Haraldsted Sø, Suserup og Kongskilde Landsby. 
På Tourstart skal du søge på: Tour 256PanzermuseumEast Turen som er på 1 time/52 min i effektiv køretid… HJEMTUREN igen er til Roskilde Havn og er Tour 257PanzmuseumRoskilde 74km 1 time 50 min ad de skønne små veje ude på landet… Slut af med en af de go´e is i havnen..

Panzermuseum East er en imponerende privat samling som rummer køretøjer, fly, uniformer, kanoner, store fjernstyrede modeltanks og meget andet militaristisk udstyr fra koldkrigens tid. Entré er 95,-/voksen… (Grupper 75,-) Café forefindes og man er velkommen til at spise egen medbragt mad i de omkringliggende smukke grønne arealer… Se mere på: www.panzermuseumeast.dk
Henrik NMC

3.6.
Sverige - lukket klubtur. Info udsendes til medlemmerne.

10.6.
Turen går til Skjoldnæsholm med kaffe/frokost i Golfklubben (for egen regning!)
Der køres via Hove-Hvedstrup-Marbjerg-Øde Hastrup-Vester Syv-Osager-Mortenstrup og kaffe/frokost i golfklubben. Efter kaffen køres videre til Roskilde Havn via Bidstrup Skov-Kirke Hvalsø-Kirke Såby-Kornerup og slut i Roskilde Havn.. 
Turen er på 96 km samt 2 timer og 29 min køretid og hedder: Tour 194SKjoldnæsholm
på Tourstart..

Henrik Jensen
NMC

17.6.
Turen kører IKKE til Stevnsfortet men Odsherred Rundt i Stedet. Vi starter på tanken kl.11 og kører over Roskilde, Holbæk, Svinninge, Bjergene med pause på "Udsigten" i Veddinge Bakker. Her efter fortsætter vi videre til "Burgerhjørnet" ved Høve Strand. Turen er på Tourstart: The Odsherred Tour1 og turen til Roskilde - hvor vi slutter er: The Odsherred Tour2.
Vel mødt..
Formanden (I tilfælde af regn, aflyses turen - Vi får se))

24.6.
Søndagsturen har start fra Roskilde Havn — for enden af den store parkeringsplads med start kl.10.30. Der køres over Borup, Terslev, Dalby med pause, Hellested, Store Heddinge og Rødvig Havn med rig mulighed for et måltid mad i havnen. Byen kan spores tilbage til 1800-tallet hvor den udviklede sig fra Rødvig Skanse. Havnen er regionens største og byen huser ca. 1800 indbyggere. Efter besøget i Rødvig fortsættes over Sigerslev, Magleby, Kystvejen, Strøby Egede og med slut i Køge Marina. Turen er på 2 timer og 49 minutter samt 118 km. Kort efter starten fra Rødvig Havn passeres Stevnsfortet som var Danmarks værn mod Warszava-pagten under den kolde krig.  Se mere underwww.stevnsfortet.dk Turen er på Tourstart: 
Tour 260RoskRødvigKøge

1.7.
Turen har sit udspring i Stenløse kort efter Frederikssundsvej mod Slagslunde.(Husk din GPS selv finder hen til startpuntet!)  Der køres over Slangerup, Skævinge, Nejede og Helsinge med en eventuel pause ved waypoint 8. (OK benzin) Videre rundt om det norlige Arresø —
Danmarks største sø med over 122 mio L vand - gennem Melby og til Hundested hvor der holdes pause og måske med forfriskninger i havnens rige udvalg. Hundested var i fordums tid én af DK´s største fiskerihavne, og med godsafskibning, containere m.m. Pt. forsøges med cruiseskibes anløb.  Der fortsættes videre til det lille færgeleje i Sølager. Færge sejler uden sejltider da overfarten kun er på 15 min. Der er et «vendeskilt» hvis færge skal tilkaldes!  Færgebilletten er for mc 60,- + 35,- for passager(?)
Se mere på: www.mfcolumbus.frederikssund.dk/
Efter færgen — som er EU-støttet - fortsættes gennem Kulhuse og Jægerspris, over Kronprins Frederiks Bro og Frederikssund, Snostrup og Ølstykke. Turen slutter i Stenløse…
Turen er på106km/2timer 34min er kan findes på Tourstart  som: Tour 261ArresøHundested.

8.7.
Søndagsturen køres til Tystrup Sø. (på Tourstart; Tour 264RosTystrupSø) med turstart fra Roskilde Havn kl.10.30 for enden af den store p-plads. Bemærk ændret startsted og tid. Turen er en MADPAKKETUR som spise nede ved søen med den skønne udsigt. Der køres over Allerslev-Mortenstrup-Jystrup og Benløse med pause på Roskildevej´s tank. Videre over Bringstrup-Glumsø og madpakkepause i Tystrup på p-pladsen med udsigt over Tystrup Sø. Efter pausen fortsætte over Stenstrup med kaffepause i Sorø Golfklub. (hvor der også kan købes mad i caféen) Turen tilbage til Roskilde Havn er på Tourstart: Sorø-RoskildeHavn2.
Turen til Sorø Golf er på 81km/2timer5min — og tilbage til Roskilde Havn 1time25min.

15.7.
Turen går gennem det smukke Nordsjælland til Hornbæk Havn. Der køres ad Slagslunde Skov-Slangerup-Skævinge-Nejede-Pibe Mølle- Helsinge med pause-Græsted-Strandvejen og Hornbæk Havn. Der fortsættes til slutdestinationen i Ballerup via Saunte-Gurre-Tikøb-Søholm-Karlebo-Allerød-Kollekolle og slut i Ballerup på Shell på Hold-an vej.
Turen er på 137 snoede km/3timer og 15min i køretid.
Tag gerne eget smurt rugbrød og bestik og køb en af de lækre fiskedeller og en lun fiskefilet med remo og nyd dette på en af de mange borde/bænke i havnen.
Turen hedder på Tourstart: Tour 265HornbækBallerup

22.8.
Røsnæs Fyr. Afgang fra Roskilde Havn kl.10 BEMÆRK STARTTID OG STED ÆNDRET
Start fra Roskilde Havn. Der køres over Abbetved-Tadre Mølle-Algestrup-Ugerløse med pause. Videre over Undløse-Svebølle med pause-Tømmerup-Kystevejen/Kalundborg-Bjørnstrup og Røsnæs Fyr. 11km eller 2 timer 48 min.
Turen tilbage til Roskilde Havn er: Tour 267RøsnæsRosHavn
på Tourstart. Man kan ikke køre helt op til fyret, men må gå de sidste 300m..
Røsnæs Fyr er bygget i 1844-46, hvor der tidligere havde ligget et forsvarsbatteri.
I årenes løb er mange skibe forlist på Røsnæs Rev. Derfor opførtes i 1939 et fremskudt fyr, kaldet Røsnæs Puller, ved revets spids ca. 2 km fra land.

 

29.7                    Hej alle sammen

Fårmanden holder en uges ferie i det græske, så jeg har søndagsturen 29. juli. Turen er inspireret af Jan Lybæk og det skal han have tak for. Turen hedder:  nmcS43 Køge-Rødvig-Køge   på tourstart.org, er på ca. 140 km, og varer ca. 4 timer + pauser. Turen starter fra Bådehavnen 20, 4600 Køge (Lystbådehavnen) Kl. 11.00. Vi kører til Rødvig med pause i Hårlev. Fra Rødvig kører vi til Mosehuset (ved Malerklemmen), med pause i Ørslev. Fra Mosehuset kører vi (uden pause) til Bådehavnen i Køge.

Hilsen Bjarne

 

5.8.2018 Hej alle sammen

Fårmanden er stadig på ferie i det græske, så jeg har søndagsturen 5. august 2018. På tourstart.org hedder turen:   nmcS44 Roskilde H. - Mørkøv - Munkholm  Turen er på ca. 160 km, og varer ca. 4 timer + pauser. Vi kører til Lellinge og Havdrup. Derfra kører vi til Skjoldnæsholm via Borup og Haraldsted. Fra Skjoldnæsholm kører vi til Mørkøv via Gl. Tølløse og Sønder Jernløse. Fra Mørkøv kører vi til Munkholmbroen via Trønninge og Sønder Asmindrup. Turen slutter ved Munkholmbroen.

Hilsen Bjarne

12.8.
Karsefors i Sverige - Lukket klubtur!
Nærmere info udsendes til medlemmerne
OBS! DMI truer med regn for søndag - holder dette gennemføres
turen ikke.

19.8.
Turen går til Malerklemmen ved Dyndet i Borup. Der køres via Hove - Soderup - Tune - Viby - Borup(Malerklemmen) - Ny Tolstrup - Kornerup og slut i Roskilde Havn. Turen er på 81 km/ 2 timer 11 min og hedder Tour 275MalerklemmenRoskHavn på Tourstart..
Afgang fra tanken kl.11..

 

02-09-2018 Hej alle sammen

Søndag 2. september er fårmanden hårdt arbejdsramt, så jeg har turen denne søndag: På Tourstart.org hedder turen: nmcS48 Stenl.-Skjoldnæsholm-Holbæk Turen er på ca. 145 km, og varer ca. 4 timer + pauser. Turen starter kl. 11.00 fra Frederikssundsvej 175, 3660 Stenløse. Vi kører, den hurtigste rute, til Roskilde Havn (bagerst på den store P-plads). DE DER HAR LETTEST VED AT STARTE FRA ROSKILDE HAVN, KAN MØDE OP HER. Vi kører fra havnen kl. 11.35 Fra Havnen kører vi til Korporalskroen i Karlslunde via Boserup og Lejre. Fra Karlslunde kører vi til Skjoldnæsholm via Store Ladager og Lammestrup. Fra Skjoldnæsholm kører vi til Holbæk via Tølløse og Maglesø og fra Holbæk kører vi til Munkholmbroen hvor turen slutter.

Det er en heldagstur, men alle er velkomne til at køre med, så langt tid og lyst rækker.

Hilsen Bjarne

9.9.
Søndag den 9.9. lukker Bakken. Fælles afgang fra tanken kl.16 mod Nørrebrogade.. se ruten på forsiden..

16.9.
O-løb. Lukket klubarrangement

23.9.
Vi besøger (igen)Kudskehuset ved Skjoldnæsholm på midtsjælland. OBS! turændring - se længere nede!!

Populær kro i naturskønne omgivelser ved Skjoldenæsholm. Kroen var oprindelig bolig for kudsken fra Skjoldenæsholm gods som kan dateres tilbage til 1200-tallet.
Sjællands højest beliggende kro — 105 meter over havet.

Kudskehusets køkken har traditionelle danske retter på menuen. Også wienerschnitzelen er tilbage på kortet sammen med en kudskegryde og en frokostplatte m.m.
Turen hedder på Tourstart Tour 278KudskehusetRosHavn1 og er på hhv.121 km/3 timer med slut i Roskilde Havn.
Der køres over Jørlunde, Grræse, Fr.sund, Kyndby og gennem Skibby hvor der kan holdes pause på Circle K -tanken på hovedgaden. Der fortsættes over Rye og Kirke Eskildstrup og med afstikkeren til Kudskehuset på Skjolnæsvej i skoven. Tilbage over Ny Toldstrup, Allerslev, Lejre, Svogerslev og med slut i Roskilde Havn. Vær OBS på parkeringen i havnen — der deles velvilligt bøder ud til den slukne kommunekasse!

30.9.
Søndagsturen er Tour 280FredensborgRundt på Tourstart med start fra Shell i Stenløse kl.11
Vi besøger de Nordsjællandske små veje med start i Stenløse. Der køres gennem Ganløse — Nymølle — Bastrup — Kollerød — Kirkelte — Grønholt — Langstrup — Langerød — Fredensborg — og Hillerød med pause på Skovgrillen. Du ved, den med taxaburgeren på 3,8 kilo — jo, du læste rigtigt!
Der fortsættes over Harløse — Gørløse — Uggerløse — Høvelte — Kollekolle — hareskoven og slut på Shell i Ballerup.
Turen er på 109 km eller 2 timer og 46 min…

7.10
HVIS VEJRET HOLDER går turen fra Shell på Frederikssundsvej 175 i Stenløse med afgang kl.11 til Bromølle Kro syd for Jyderup. Der køres via Hove — Store Valby — Roskilde — Kattinge — Kornerup — Kirke Såby (pause ved kirken) — Algestrup — Søndersted — Ulkestrup og med slut ved Bromølle Kro ved Kattrup Skov.
Kroen kan spores tilbage til år 1198 som gæstgiveri og Danmarks ældste kro og blev i 1770 kongelig privilegeret kro. Efter sigende skulle det spøge på den gamle kro — uhadada.. Se mere på; www.bromolle-kro.dk
Turen derned er Tour 281BromølleKro på Tourstart.dk  og er på hhv.83km eller 2 timer 1 min.
Turen slutter/kan slutte i Roskilde Havn via
Tour 282BromølleKroRosHavn som er på hhv. 61 km eller
1 time og 17 min.

15.10.
Da hverken formanden eller Bjarne kan på dagen, køres sæsonens sidste officielle søndagstur af Benny. (Tak fordi du har trådt til, Benny)
Vi starter kl 11 fra Roskilde Havn og kører ad snoede veje til Steffs Place i Haslev, hvor frokosten kan indtages. Så kører vi mod Herlufmagle, Holløse, Rejnstrup, Lynge Eskilstrup og Fjenneslev, hvor vi holder pause ved Fjenneslev Kirke (som er opført i 1130), med de to karakteristiske tårne, der blev opført fordi Asser Rig fik to sønner; Esbern Snare og Biskop Absalon. Turen går videre mod Strestrup, Hvalsø, via Kisserup tilbage til Roskilde Havn.  4 timer og 30 min. 164 km. Turen ligger på Tourstart og hedder: 41 Midt- og SydSj.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE