Se her hvor søndagsturene kører hen..

 

 

Vi kører søndagsture i sæsonen fra Shell-tanken på Frederikssundsvej 175 i Stenløse. Der er afgang her fra kl.11.  OBS; visse ture har tidligere starttidspunkt!! Turene ender enten igen på tanken eller ud på destinationen når vi kører de "lange" ture - det vil være annonceret herunder for den pågældene tur/dag.
Der køres ad de små veje og der holdes pause ca. når vi har kørt ca en time. Og vi forsøger at finde et sted med toilet. Der køres 4-5 timer og på de lange ture sluttes der ude på destination - dog følges vi altid til en motorvej så folk evt. kan dreje fra her.

OBS! Du SKAL være bekendt med vores kørereglement inden du kører med os - dette ser du under "Kørereglement".
Nærmere info om turene her under efterhånden som vi kører dem!

14.6.
Mullerup Havn

Med start fra Shell i Stenløse kl.11 køres der over Roskilde, Kirke Hvalsø, Valsøhuse til Benløse hvor der er pause. Der fortsættes over Ørslevvester, Døjringe, Ruds Vedby, Kulby, Kirke Helsinge og med slut i den skønne lille Mullerup Havn hvor turen slutter. Spisemulighed i Iscafeen som byder på store lækre is.

21.6.

Roskilde Via Krprmarysbro

Turen starter fra vores tank kl.11, men startpunkt på turen er ved Onsved og går via Krpr Mary´s bro over Sønderby, Skibby, Rye, Kirke Eskildstrup, Søndersted og Store Grandløse, Munkholm med stop, Abbedved, Svogerslev og stop i Roskilde. Turen er på 120km eller 2 timer og 47 min. Turen hedder på Tourstart; ROSKILDE VIA KRPRMARYSBRO
 
12.7.

Vi besøger Rosengårdens B&B ved Føllenslev. Der køres via Vedstrup, bag Roskilde, Gevninge og en lille pause ved Munkholmgrillen. Videre over Store Grandløse, Algestrup, Brorfelde, stigs Bjergby til Rosengårdens B&B ved Føllenslev. Vi tager hjemturen via SkarreSø, Osted, Kirke Valsø, Lejre og slut i Roskilde Havn.
Turen er på 183km eller 4 timer i kørsel. Der startes fra tanken kl.11.

 

19-07-2020

Hej alle sammen  (Se ovenstående kort)

På søndag, er fårmanden familieoptaget, så søndagsturen er overdraget til undertegnede.  Turen søndag 19-07-2020 hedder: ” NMCS84 STENL.-RØDVIG-KØGEMARINA ” på Tourstart.org. Turen er på ca. 163 km og varer ca.3,45 timer + pauser. Turen starter kl. 11:00 fra Shell Frederikssundsvej 175, 3660 Stenløse. Vi kører til Darup via Sengeløse og Hedehusene. Fra Darup kører vi til Køge Marina via Gadstrup og Assendrup. Fra Køge Marina kører vi til Rødvig via Strøby Egede og Holtug. Fra Rødvig kører vi til Køge Marina (hvor turen slutter) via Karise og Varpelev. Kom og kør med, så langt tid og lyst rækker.

Hilsen Bjarne

 

26-07-2020                                                                                                        AFLYSNING Hej alle sammen AFLYSNING.
Fårmanden er rejst til Harzen og har overdraget mig, søndagsturen 26-07-2020, som jeg hermed AFLYSER på grund af den meget våde vejrudsigt. Hilsen Bjarne

2.8.

Søndagsturen den 2.8. kl.11 er en "ferie-genbrugstur" - dog modificeret og ender på Munkholmgrillen. Der køres over Hvedsterup-Trællerup-Lejre-Kirke Hvalsø med pause-Kirke Eskildstrup-Maglesø-Vipperød-og slut på Munkholm. turen er på 2 timer og 15 min./90km. Turen hedder på Tourstart: TANKENMUNKHOLM2020-1

9.10.

Vi besøger Thorsvang Samlermuseum i Stege er som en reel tidslomme at træde ind i. Her kan du opleve verden af i går. Gå en tur gennem de gamle butikker og værksteder, der bugner af alverdens ting fra de skønne dage, hvor farfar var ung. Mange ting fra som du kan genkende fra din barndom af biler, cykler, madvarer, maskiner og meget andet. Café TOT byder på forskellige ting til gane og mave - bl.a. en god gammeldags platte til 145,- Entréen er 60,- pr. person. Vi kører gennem Nybølle-Tune-Havdrup- med pause på Circle K i Køge. Her fra videre gennem Vallø-Hårlev-Faxe Ladeplads (VP18?)- Præstø-Kalvehave-over Dr. Alexandrines Bro-Koster og med tur slut i Stege hos Thorsvang Samlermuseum.
OBS! AFGANG KL.10 FRA TANKEN!!

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE